Om oss

Den första oktober 2017 öppnade vi på W.A. Bolin vår nya butik/showroom i den så kallade Oxenstiernska Malmgården, adress Storgatan 35 A på Östermalm. Här finns även vår ateljé/verkstad och här kan du besöka oss efter tidsbokning. Våra mottagningstider är mellan kl 10.30 – 17.00, eller efter särskild överenskommelse.

Verksamheten är idag fokuserad på den traditionella kärnverksamheten som juvelerare med egen tillverkning.  Fortfarande finns även försäljning av smycken och silver av utvalda internationella tillverkare, många med långt samarbete med W.A. Bolin och väl förtrogna med vår smak och våra kvalitetskrav.

Hovjuvelerare W.A. Bolin hör till de mest välrenommerade och exklusiva juvelerarhusen i Sverige och internationellt. Företaget har varit i familjen Bolins ägo sedan starten i S:t Petersburg 1791, vilket gör Bolins till ett av världens äldsta juvelerarfamiljer som ännu är verksam i yrket. (se Historia).

W.A. Bolin AB, rysk och svensk hovjuvelerare och familjeföretag sedan 1791, varav svensk hovjuvelerare sedan 1916, har tagit en väl etablerad plats i Sverige som en klassiska juvelerare som står för högsta kvalitet och personlig service.  Ateljén med egna guldsmeder är central. Ateljén drivs idag i samarbete med Sebastian Schildt Verkstäder som är belägna i malmgårdsflygelns markplan. Här hyr även ett antal erfarna silver- och guldsmeder plats och det nya samarbetet skapar ett unikt centrum för högklassigt hantverk i såväl i Stockholm som i Sverige. Valet att samarbeta med Sebastian Schildt Verkstäder är naturligt efter ett nära trettioårigt samarbete med silvertillverkning och formgivning.

Familjeföretaget W.A. Bolin har, under sin 229-åriga historia, skapat högkvalitativa smycken för många människor – såväl i Sverige som utomlands. Vi ser ett fortsatt behov i Sverige av en juvelerarfirma som kan erbjuda förstklassig juvelerarkonst- och korpussilversmide. Med vårt mångåriga kunnande,  kvalitetstänkande och långsiktiga affärsperspektiv, erbjuder vi förutom våra kvalitetsprodukter en köptrygghet som uppskattas mycket.

För mer information, vänligen kontakta Christian Bolin: +46(0)8-5450 7770, info@bolin.se